Бившата изгора на Денис Теофиков, който загина трагично през 2021-ва, очевидно

...
Бившата изгора на Денис Теофиков, който загина трагично през 2021-ва, очевидно
Коментари Харесай

Бившата на Денис Теофиков разплака мрежата и заговори за фатален край

Бившата възлюбена на Денис Теофиков, който почина трагично през 2021-ва, явно не може да го прежали и времето не е в положение да й помогне за това.

Поредното удостоверение е неотдавнашен пост в профила на Алекса в обществените мрежи.

Сърцераздирателните излияния на гримьорката предизвикаха редица мнения от почитателите й.

" Прегръдка и топлота, за които ще скърбя до края на живота ми! Обичам те до последния удар на сърцето ми…! ", гласи написаното от Алекса на фона на фотография, на която е в мощна прегръдка с Денис.

Въпреки че Алекса от дълго време има нов човек до себе си, с който даже неотдавна бяха на сантиментален воаяж в Париж, модифицираната брюнетка не стопира да показва и тъгата по Теофиков, пускайки серия от трогателни постове за него.

Неотдавна тя показа и друго: " Въпреки времето, което измина, болката не понижа, празнотата не се запълни, раната не се затвори! Кърви и боли, без теб, без очите ти, без ръцете ти, без любовта ти. Липсваш ми всяка една секунда. Любовта ми, тя е тук за теб до последния удар на сърцето ми! Днес стават две години, две проклети години без теб благи мой Денко! Първа и последна обич. Обичам те и по този начин ще е до края. Почивай в мир, обич моя! Твоя Лексчо! "

Припомняме, че Денис Теофиков се самоуби със скок точно от терасата в жилището на Алекса.
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР